راهنمای ساکنان و گردشگران دبی

قوانین ویزا امارات در هنگام ورود به دبی

اکثر بازدیدکنندگان امارات متحده عربی باید قبل از ورود به امارات ویزا بگیرند. شهروندان کشورهای خاص (کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتباع کشورهای ذکر شده) قبل از رسیدن به فرودگاه امارات متحده عربی به ویزا نیاز ندارند. برای بقیه که در این دسته قرار نمی گیرند، سیستم های کارآمد دیگری وجود دارد.

نوع ویزای مورد نیاز شما برای ورود به امارات متحده عربی به عوامل مختلفی مانند ملیت، هدف بازدید، و مدت اقامت شما بستگی خواهد داشت. این قوانین ویزا گاه به گاه تغییر می کنند. هرچند این جزئیات تلاشی از طرف ما برای به روز نگه داشتن شما هستند، اما توصیه می شود که با سفارت یا کنسولگری امارات متحده عربی در کشور خود یا اداره امور اقامت و تابعیت دبی چک کنید، تا خودتان را به روز نگه دارید.

معافیت ویزا


اگر شما شهروند هر یک از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس هستید، برای بازدید از امارات متحده عربی به ویزا نیاز ندارید. تنها باید گذرنامه GCC خود را در نقطه ورود به امارات متحده عربی ارائه دهید.

 

ویزا در زمان ورودبه دبی


بازدیدکنندگانی که در گروه های زیر قرار دارند، در زمان ورود خود به فرودگاه ویزا دریافت خواهند کرد:

ساکنان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس: ساکنانی که شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیستند، اما وضعیت حرفه ای بالایی دارند، مانند تجار، مدیران شرکت، حسابداران، حسابرسان، مهندسان، پزشکان، داروسازان، یا کارمندانی که در بخش دولتی کار می کنند (و خانواده هایشان)، رانندگان و کارکنان شخصی تحت ضمانت آنها، همه واجد شرایط ویزای 30 روزه غیر قابل تمدید در زمان ورود، در باجه ورودی مشخص شده هستند. با این حال، یک گذرنامه معتبر با مُهر اقامت GCC معتبر، همراه با مدارک اشتغال در کشور محل اقامت، ممکن است برای این دسته مورد نیاز باشد.

مهاجران واجد شرایط دریافت ویزا امارات  در زمان ورود


به مهاجرانی که متعلق به کشورهای زیر هستند، در زمان ورود به دبی و امارات متحده عربی ویزا اعطا خواهد شد. بنابراین، هیچ اقدام قبلی نیاز نیست، و مُهر ویزا در زمان ورود به فرودگاه بین المللی دبی یا فرودگاه های دیگر در امارات متحده عربی رایگان است. با این حال، این لیست ممکن است گاه به گاه تغییر کند، و بنابراین توصیه می شود که قبل از ورود با شرکت هواپیمایی یا سفارت امارات متحده عربی در کشور خود چک کنید.

انگلستان، ایالات متحده آمریکا، آلمان، ایتالیا، هلند، لوکزامبورگ، فرانسه، بلژیک، سوئیس، سوئد، اتریش، پرتغال، دانمارک، نروژ، یونان، ایرلند، ایسلند، موناکو، اسپانیا، فنلاند، آندورا، واتیکان، لیختن اشتاین، مارینو، نیوزیلند، استرالیا، برونئی، ژاپن، سنگاپور، سان مارینو، کره جنوبی، مالزی و دارندگان گذرنامه های SAR هنگ کنگ.

نکته: از تاریخ 2 ژانویه 2011، شهروندان کانادایی برای ورود به امارات متحده عربی به ویزا نیاز دارند. آنها واجد شرایط ویزای بازدید رایگان در هنگام ورود به امارات متحده عربی نیستند. آنها باید از قبل برای ویزای بازدید یا ویزای توریستی امارات متحده عربی درخواست دهند.

ویزای اسپانسر (ضمانت) شده


در صورتی که شما جزء هیچ کدام از دسته های بالا نیستید، به یک اسپانسر برای بازدید خود نیاز دارید، و اسپانسر باید از جانب شما برای ویزا درخواست دهد. اسپانسرهای معتبر آنهایی هستند که در یکی از دسته های ذکر شده در زیر قرار داشته باشند:

  • شرکت های گردشگری و هتلداری. آنها می توانند از طرف شما، یا برای ویزای بازدید (با مدت اعتبار 30 روزه)، یا ویزای توریستی (معتبر برای 30 روز) یا ویزای خدمات (معتبر به مدت 14 روز) درخواست دهند.

  • شرکت های هواپیمایی و کنترل کنندگان خطوط هوایی که می توانند از جانب اعضای خدمه خود درخواست ویزای ترانزیت 96 ساعته کنند.

  • سایر سازمان های مستقر در امارات متحده عربی. اما، آنها تنها می توانند درخواست ویزای بازدید و ویزای خدمات بکنند.

  • افرادی (دوستان یا خویشاوندان) که در حال حاضر در امارات متحده عربی ساکن هستند نیز می توانند از جانب شما برای ویزای بازدید درخواست دهند، اما ممکن است مشمول شرایط خاص باشند.


خدمات ویزای موبایل آمر


گفته شده است که اداره کل اقامت و امور خارجی در دبی یک خدمات ویزای موبایل برای سازمان ها و افراد در دبی معرفی کرده است. شما باید با 5111-800 تماس بگیرید تا ویزا را ترتیب دهید، و کارکنان خدمات آمر (Amer Service) در صورت نیاز می توانند با پرداخت هزینه اضافی با شما ملاقات کنند. زمان های فعالیت آن ساعت 08:00 – 20:00 می باشند (فقط یکشنبه و پنجشنبه).

سیستم مهمان برجسته (سیستم DG)


این یک سرویس ویژه برای افرادی از تمام ملیت هاست که دائما از دبی بازدید می کنند (مدیران، تجار، و VIP ها). این سرویس امکانات ویژه ای ارائه می دهد که به DG اجازه چندین بار ورود به شهر در طول یک مدت زمان محدود (که توسط اسپانسر مشخص می شود)، و انجام معاملات سریع تر، با صدور ویزا به صورت الکترونیکی از طریق سیستم در هر بار بازدید را می دهد. به DG اغلب کارت E-Gate برای هدف ورود/ خروج داده می شود.

موسسات می توانند برای سیستم DG ثبت نام کنند. فردی که به دنبال سیستم DG است نباید کمتر از 18 سال سن داشته باشد. این سرویس برای تمام کشورهای واجد شرایط دریافت ویزا در زمان ورود به امارات متحده عربی قابل دسترس است. با این حال، متقاضی باید قبلا با ویزای بازدید به امارات متحده عربی وارد شده باشد.

*قوانین ویزا امارات در هنگام ورود به دبی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

*این مطلب چطور بود؟

هزینه زندگی در دبی
how much does it cost to live in dubai
8 وبسایت خرید آنلاین برتر در دبی:
8 best online shopping websites in dubai
یافتن کار در دبی
get a job in dubai
تحصیل در مدارس دبی
going to school in dubai
رمضان در دبی
ramadan in dubai
سفر به دبی در تابستان
travel to dubai in summer 2
قوانین مالی و حمل پول در دبی
financial and carry money in dubai
زبان ، مذهب و واحد پول در دبی
language religion currency in dubai
مترو در شهر دبی
dubai subway system
اطلاعات ضروری کل حمل و نقل دبی
transportation of essential information dubai
سفر دبی هزینه
price travel to dubai

تازه های دبی فا

تازه های برند ها و شعب

شرکت های ساختمانی برتر در دبی
top 10 construction companies in dubai
سینما ریل
reelcinema
اسپینس
spinneys
پاریس گالری
paris gallery
کارفور
carrefour

تازه های تور درون شهری دبی

تور دبی گردش با قایق
speed boat tour from dubai marina
تور دبی بالن سواری
sunrise hot air balloon ride from dubai
تور دبی کویر نوردی با شتر
half day camel trekking desert safari

تازه های شرکت های تجاری دبی

بستن
8 وبسایت خرید آنلاین برتر در دبی:
نقاشی دیواری خیابانی در دبی
تور آکواریوم دبی و برج خلیفه
7 کاری که باید در دبی مارینا انجام دهید
سفر دبی از قشم
هزینه زندگی در دبی
پارادوکس های دبی
تاریخچه دبی
مقایسه چرخ فلک های چشم لندن و چشم دبی
اولین پلیس آهنی به پلیس دبی ملحق می شود

ثبت نام کاربر جدید

قبلا ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
ثبت نام با گوگل یا

ورود

ورود با گوکل یا رمز عبور را فراموش کرده اید؟