راهنمای ساکنان و گردشگران دبی

شرایط و قوانین ویزای امارات متحده عربی

اطلاعات عمومی در مورد شرایط و انواع مختلف ویزا در امارات متحده عربی در زیر آمده است. با این حال، مقررات ویزا دائما در حال تغییر است و بنابراین، باید قبل از سفر با نماینده مسافرتی یا نزدیک ترین سفارت یا کنسولگری یا شرکت هواپیمایی تایید شود.

شهروندان 33 کشور ذکر شده در اینجا قبل از ورود به فرودگاه امارات متحده عربی به ویزا نیازی ندارند. مهاجران از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) نیز برای بازدید از امارات متحده عربی به ویزا نیازی ندارند. آنها تنها باید گذرنامه GCC خود را در نقطه ورود به امارات متحده عربی ارائه دهند. با این حال، افرادی که برای اشتغال وارد امارات متحده عربی می شوند، به ویزا نیاز دارند که می توانند آن را از طریق کارفرما یا اسپانسر خود به دست آورند. نوع ویزای مورد نیاز برای ورود به امارات متحده عربی به عوامل متعددی مانند ملیت، هدف سفر، مدت اقامت و غیره بستگی دارد. برای بازدیدکنندگانی که مدت اقامت آنها بیشتر از زمان مقرر شود، جریمه 100 درهم به ازای هر روز اعمال می شود.

uae visa

ویزا در زمان ورود به دسته های زیر اعطا می شود:


ساکنان AGCC: ساکنانی که شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیستند، اما دارای مقام حرفه ای بالا مانند مدیر شرکت، حسابدار، حسابرس، تاجر، مهندس، پزشک، داروساز یا کارمند بخش دولتی می باشند، و خانواده ها، رانندگان و کارکنان شخصی آنها توسط آنها حمایت می شوند، واجد شرایط اخذ ویزای غیر قابل تمدید 30 روزه در زمان ورود در درب های ورودی تصویب شده می باشند. به شهروندان ملی کشورهای: انگلستان (با حق اقامت در انگلستان)، فرانسه، ایتالیا، آلمان، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئیس، اتریش، سوئد، نروژ، دانمارک، پرتغال، ایرلند، یونان، فنلاند، اسپانیا، موناکو، واتیکان، ایسلند، آندورا، سان مارینو، لیختن اشتاین، ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، ژاپن، برونئی، سنگاپور، مالزی، کره جنوبی و دارندگان گذرنامه های SAR هنگ کنگ، پس از ورود به امارات متحده عربی یک ویزای رایگان تنها برای یک سفر اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است که این لیست گاه به گاه تغییر می کند و بنابراین بهتر است که آن را با سفارت امارات متحده عربی در کشور خود یا شرکت هواپیمایی مورد استفاده برای سفر به امارات متحده عربی چک کنید.

 

ویزا برای موارد زیر مورد نیاز نیست:


شهروندان GCC: شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، از جمله کویت، بحرین، قطر، عربستان سعودی و عمان به ویزا نیازی ندارند. بازدیدکنندگانی که در هیچ یک از دسته های نامبرده قرار نمی گیرند، به ویزا و اسپانسر برای سفر خود نیاز دارند. اسپانسر معمولا از طرف بازدیدکننده درخواست ویزا می دهد. اسپانسرهای معتبر: شرکت های گردشگری و هتلداری می توانند از جانب گردشگر یک ویزای توریستی (Tourist Visa) با 30 روز اعتبار، یا یک ویزای خدمات (Service Visa) معتبر برای 14 روز یا یک ویزای بازدید (Visit Visa) به مدت 30 روز، که می تواند 30 روز دیگر هم تمدید شود، درخواست بدهند. شرکت های هواپیمایی و کنترل کنندگان خطوط هوایی، واجد شرایط درخواست ویزای ترانزیت (Transit Visa) 96 ساعته از طرف اعضای خدمه خود هستند. حتی سایر سازمان های مستقر در امارات متحده عربی نیز می توانند درخواست ویزای بازدید و ویزای خدمات بدهند. افرادی (دوستان یا خویشاوندان) که در حال حاضر در امارات متحده عربی ساکن هستند نیز طبق شرایط خاص، می توانند از جانب شما درخواست ویزای بازدید بدهند.

مجوز خدمات ورود:


مجوز خدمات ورود (Entry Service Permit) برای دسته های زیر و خانواده های آنها قابل اجرا می باشد، از جمله نمایندگان مدیران شرکت، حسابرسان، مدیران فروش، هیئت های نمایندگی از شرکت ها یا موسسات برای انجام فعالیت های تجاری در امارات متحده عربی، و مشاوران مورد نیاز توسط شرکت های امارات متحده عربی برای انجام وظایف فوری خاص. ویزا باید در عرض 14 روز از تاریخ صدور استفاده شود، چون غیر قابل تمدید است. این نوع مجوز ورود تنها برای اهداف فوری صادر می شود، و دارنده آن می تواند از طریق هر فرودگاهی به امارات متحده عربی وارد یا خارج شود. طبق تصمیم شورای وزیران، درخواست ویزای مجوز خدمات ورود توسط ملیت های مجاز به دریافت ویزای توریستی نیز امکان پذیر است.

 

خدمات تحویل ویزا به فرودگاه:


ویزاهای بازدید و مجوزهای ورود گرفته شده توسط اسپانسرها برای بازدیدکنندگان امارات متحده عربی باید به طور معمول از حداقل سه ساعت قبل از ورود بازدیدکنندگان به فرودگاه تحویل داده شوند. بازدیدکنندگان باید به دنبال یک باجه تحویل ویزای DNATA یا DNRD در فرودگاه بین المللی دبی یا نزدیک منطقه ورودی باشند.

 

انواع ویزای کوتاه مدت:


سایر ویزاهای بازدید که همه آنها نیاز به 1000 درهم سپرده دارند عبارتند از:

 

ویزای بازدید دانشجویی


دانشجویان باید در دانشگاه امارات متحده عربی (برای دوره های کوتاه مدت) ثبت نام کنند و از قبل یک ویزای اقامتی (برای دوره بلند مدت) داشته باشند. این ویزا می تواند دو بار به مبلغ 500 درهم تمدید شود.

ویزای کنفرانس/ نمایشگاه


این ویزا به مدت 30 روز به مبلغ 100 درهم معتبر بوده و غیر قابل تمدید است.

ویزای ویزیت پزشکی


این ویزا به مدت 90 روز به مبلغ 500 درهم قابل تمدید بوده و هزینه آن 1000 درهم می باشد.

ویزای مالکیت


برای اکثر خریداران ملک دبی، اگر نگوییم همه آنها، این قیمت ها به حالت تعلیق در آمده است. با مسئول توسعه دهنده متخصص دولتی تماس بگیرید. با این حال، از کلمه توسعه دهنده ملک یا عامل املاک و مستغلات استفاده نکنید.

ویزای سرمایه گذار


برای سرمایه گذارانی که حداقل 70000 درهم سهم سرمایه تحت مشارکت تجاری با شهروندان امارات متحده سرمایه گذاری می کنند. این ویزا 3 سال اعتبار دارد و هزینه آن 300 درهم است.

ویزای ماموریت


چند نوع ویزای ماموریت در دبی و امارات متحده عربی وجود دارد. یک ویزای 90 روزه (مراقب باشید، این ویزا لزوما سه ماه نیست) که ویزای ماموریت نامیده می شود و برای این هدفِ مشخص است که به مهاجران اجازه دهد مدت کوتاهی در آنجا مشغول به کار شوند؛ برای کارکنان آزمایشی نیز هست. شرکت اسپانسر در اداره کار برای آن درخواست می دهد. این ویزا ممکن است چند ورودی و/یا قابل تمدید باشد. ویزای ورودی برای یک ماموریت خاص 16 روزه است و ویزای ترانزیت دبی نامیده می شود (آن را با ویزای ترانزیت 96 ساعته اشتباه نگیرید). این ویزا تنها برای یک بار ورود مناسب بوده و نمی توان آن را تمدید کرد.

ویزای والدین

ساکنان امارات متحده عربی می توانند به مدت یک سال اسپانسر والدین خود شوند، که تحت مجوز ویژه از FNRD قابل تمدید است. هزینه آن یک سپرده قابل بازپرداخت 5000 درهم (برای هر یک از والدین) و مبلغ 100 درهم خواهد بود.

لطفا توجه داشته باشید: قوانین ویزا در معرض تغییر ناگهانی بدون هشدار قرار دارند. سفارت امارات متحده عربی در کشور شما یا اداره ثبت نام امور اقامت و تابعیت دائم (DNRD) در دبی، مسئول مربوطه در امارات متحده عربی، تنها منابع اطلاعاتی هستند که می توانید به آنها متکی باشید. مدت اعتبار برای یک ویزای بازدید رایگان اغلب در هنگام ورود تغییر می کند.

قوانین ویزا امارات در هنگام ورود به دبی


اکثر بازدیدکنندگان امارات متحده عربی باید قبل از ورود به امارات ویزا بگیرند. شهروندان کشورهای خاص (کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتباع کشورهای ذکر شده) قبل از رسیدن به فرودگاه امارات متحده عربی به ویزا نیاز ندارند. برای بقیه که در این دسته قرار نمی گیرند، سیستم های کارآمد دیگری وجود دارد.

مطالعه بیشتر : قوانین ویزا امارات در هنگام ورود به دبی

منبع : guide2dubai

*شرایط و قوانین ویزای امارات متحده عربی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :

*این مطلب چطور بود؟

8 وبسایت خرید آنلاین برتر در دبی:
8 best online shopping websites in dubai
هزینه زندگی در دبی
how much does it cost to live in dubai
یافتن کار در دبی
get a job in dubai
تحصیل در مدارس دبی
going to school in dubai
رمضان در دبی
ramadan in dubai
سفر به دبی در تابستان
travel to dubai in summer 2
قوانین مالی و حمل پول در دبی
financial and carry money in dubai
زبان ، مذهب و واحد پول در دبی
language religion currency in dubai
اطلاعات ضروری کل حمل و نقل دبی
transportation of essential information dubai
مترو در شهر دبی
dubai subway system
سفر دبی هزینه
price travel to dubai

تازه های دبی فا

تازه های برند ها و شعب

شرکت های ساختمانی برتر در دبی
top 10 construction companies in dubai
سینما ریل
reelcinema
اسپینس
spinneys
پاریس گالری
paris gallery
کارفور
carrefour

تازه های تور درون شهری دبی

تور دبی گردش با قایق
speed boat tour from dubai marina
تور دبی بالن سواری
sunrise hot air balloon ride from dubai
تور دبی کویر نوردی با شتر
half day camel trekking desert safari

تازه های شرکت های تجاری دبی

بستن
بهترین و رمانتیک ترین میز هایی که برای قرار های دونفره در دبی می توان رزرو کرد
مسافران ترکیه به دبی بروید!
تور دبی : اسکی ، یک روز کامل !
ماجراهای شاورما در دبی
هواپیمایی امارات
مرکز خرید جهانی دبی دستخوش طراحی مجدد می شود
تور های یکروزه دبی
7 کاری که باید در دبی مارینا انجام دهید
بهترین پارک های دبی که باید ببینید
مقایسه چرخ فلک های چشم لندن و چشم دبی

ثبت نام کاربر جدید

قبلا ثبت نام کرده اید؟ وارد شوید
ثبت نام با گوگل یا

ورود

ورود با گوکل یا رمز عبور را فراموش کرده اید؟